Viva

Vivas kvalitetssäkrade leverans

Som ett tecken på vår breda kompetens har vi ett antal certifikat – som kvalitetssäkrar vår leverans och garanterar att vi har den erfarenhet som behövs för att ta din affär till nästa nivå. Genom våra certifikat får vi exklusiv tillgång till en rad förmåner som kurser, support, möjligheter att beta-testa, kampanjerbjudanden och flera andra verktyg. Certifieringarna visar på att vi arbetar efter de senaste kunskaperna och metoderna inom digital marknadsföring.

Microsoft Select Partner

Vi är partner till Microsofts söktjänst Bing. Det gör att vi kontinuerligt håller oss uppdaterade inom annonsering i deras söktjänster och applikationer.

IAB Partner

Som medlemmar i IAB bidrar vi till att ett sunt annonseringsklimat efterlevs. Tillsammans med många andra parter är vi med och utvecklar samt rådger till framtidens marknadsföring.

Google Premium Partner

Vi är stolta att sedan en lång tid tillbaka samarbeta med Google. Certifieringen garanterar att vi arbetar efter de senaste metoderna för annonsering via deras plattformar. Läs mer om Google Premier Partner här.

Trustpilot Partner

Ett företags omdömen online är superviktigt. Vårt partnerskap med Trustpilot innebär att vi enkelt hjälper våra kunder att komma igång med världens mest inflytelserika omdömesplattform.

Meta Business Partner

Vi är specialiserade på annonsering hos Meta på plattformarna Facebook och Instagram. Med den här certifieringen är vi alltid uppdaterade på det senaste.