Ensam är inte stark!

Ge era kunder bästa digitala leveransen genom att bli Viva Partner och få tillgång till nya verktyg och öka er omsättning utan risk.

Kontakta mig!

Vi hjälper er att få nöjdare kunder och ni breddar ert erbjudande

Verktygen märks med er logo och kundens profil så att ni på ett tryggt sätt kan göra Vivas tjänster en del av era

Vi har verktygen som tar fram den bästa mediestrategin baserat på faktisk data

Resan till framgång

Ni känner kunden

Ni tar hand om era kunder precis som vanligt. Enda skillnaden är att ni nu kan erbjuda dem en mer heltäckande tjänst! När ni blir Viva Partner laddar ni upp all konkret info om era kunder för att kunna avgöra exakt vilken mix av digital marknadsföring som passar vilken kund.

Ansök nu

VIVA Tools gör jobbet

Luta er tillbaka och låt verktyget skapa ett förslag på det perfekta upplägget för just din kunds digitala marknadsföring. Verktyget, som baseras på hundratals olika algoritmer presenterar en blandning anpassad till kundens förutsättningar. Mata sedan in detta i en medieplan åt kunden eller skapa en offert.

Ansök nu

VIVA fixar leveransen!

Din kund har nu en samlad medieplan att ta ställning till. När kunden godkänt denna ger du oss klartecken så sköter vi leveransen av samtliga eller delar av de olika marknadsföringsinsatserna. Ni fortsätter att fokusera på det som just ni är bäst på och överlåter resten till oss.

Ansök nu

Allt samlat på en plats!

Er kund kommer ha tillgång till uppföljning på sina marknadsföringsinsatser genom appen ”Mina sidor”. All kundkommunikation märks upp med er egen logo och kundens profil så att ni på ett tryggt sätt kan göra Vivas tjänster en del av era egna. “Mina sidor” är ungefär som internetbanken, de är enkla att förstå och har flexibel styrning. Vem har sagt att marknadsföring måste vara svårt för kunden?

Ansök nu

Utmaningen

Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin och undersökningar visar att kunder vill jobba med så få olika byråer som möjligt samtidigt som marknaden och utvecklingen kräver mer expertis inom varje område. I en starkt konkurrenspräglad marknad är det ofta utslagsgivande att kunna erbjuda helhetslösningar för sina kunder. Skapande av bra innehåll är viktigt men minst lika viktigt är vägarna för innehållet att nå ut. Viva är inte världsbäst på varken PR eller att skapa annonsbudskap, där jobbar vi med partners. Dock har vi svart bälte i digital marknadsföring och jobbar gärna med er.

Lösningen

Viva Media har nu ett enkelt sätt för er att utöka tjänsterna ni kan erbjuda era kunder! Genom att bli Viva Partner skapas en oslagbar kombination mellan er kompetens och Vivas expertkunskap kring digital marknadskommunikation. Som Viva Partner får ni direkt tillgång till våra mjukvaror inom rapportering, digitala sökordsportföljer, medieplaner etc och ni kan direkt börja leverera ett brett utbud av digital marknadsföring till era kunder. Vårt helt unika verktyg hjälper er att skräddarsy varje kunds egen mediestrategi anpassat efter deras unika förutsättningar och behov.

Samarbete

Vi tror inte på att någon kan vara bäst på allt men däremot tror vi att samarbete alltid lönar sig. Som Viva Partner fortsätter ni hantera era kunder och gör det ni är bäst på, resten överlåter ni till oss. Vi tror helt enkelt att win-win aldrig har varit enklare. Genom samarbetet får kunden spetskompetens inom både ert och vårt område och ni ökar dessutom er trovärdighet inom digital marknadsföring. Kunden har fortfarande er som kontakt men vi får hjälpa ännu fler kunder att lyckas på nätet genom våra tjänster.

Våra verktyg

Sökordsportfölj

Sökordsportföljen presenterar vilka sökord som är bäst lämpade för den specifika kundens företag i t.ex. Google Adwords. Här hittar också kunden information om vilka sökord de är kopplade på och får uppföljning kring kampanjer, annonstexter och sökord.

Rapporter

Som Viva Partner får du tillgång till statistikverktyget Viva Report som också hittas under ”Mina sidor”. Bra digital marknadsföring handlar mycket om att göra siffror och statistik greppbara för kunden. Viva Report samlar den viktigaste statistiken på en plats och kopplas enkelt ihop med Analytics, Adwords, Facebook, Twitter och Instagram.

Medieplaner

Som Viva Partner kan du enkelt skapa skräddarsydda medieplaner för dina kunder. Du skriver in kundens specifikation enligt vissa kriterier och vårt verktyg tar sedan fram en ultimat mediemix. Därefter kan du automatiskt göra om detta till en snygg medieplan att presentera för din kund.

Kundbas

Genom vårt verktyg för att strukturera din kundbas får du ett enkelt sätt att överblicka dina kunder. Listan på kunder kan i sin tur sorteras utifrån olika värden som kan vara intressanta för dig vid olika tillfällen. Du kan t.ex. få fram en lista med allas sökordsportföljer eller alla kunder med en viss typ av rapport.

Order

Som Viva Partner får ni tillgång till vårt orderhanteringssystem i vilket ni får en sammanställning av alla era kunders order. Er kund kommer alltid ha bra uppföljning på sina marknadsföringsinsatser och ni kommer ha en enkel översikt på alla era kunder som ligger i systemet.

Produkter

Viva Tools är kopplad till en serie olika produkter: Viva Display - konverteringsoptimerad, varumärkesbyggande samt retargeting, videoproduktion, SEO (sökordsoptimering), Viva Report, YouTube, telefonspårning, Viva Social, bannermaterial, Google My Business, Google Adwords, konverteringsanalys, spårningspaket och Google Analytics.

Kontakta oss

Är du intresserad av att bli partner med oss?
Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen!

018 490 11 00 partner@vivamedia.se