Varsågod. Testa vår Sociala Medie-analys.

Just nu får du en kostnadsfri Sociala Medie-analys från Viva. Passa på att använda kraften i våra expertteam och låt oss visa hur du kan växa på sociala medier.

Med vår analys blir din närvaro på sociala medier meningsfull för rätt användare. Du får ett robust underlag att jobba utifrån, som visar var du behöver lägga mer kraft, och vad som behöver ändras på. Sedan är det förstås en bonus att du sparar både tid och pengar.

Vi analyserar din kampanj- och annonsuppsättning, målgrupper, innehåll och många andra delar. Är du e-handlare kikar vi på din befintliga pixeldata och katalogstandard för att granska vad som kan ge dig ökad lönsamhet i din annonsering.

Om du önskar genomför vi en organisk analys, då får du underlag för framtida content, eftersom vi  analyserar historiska prestationer. Med hjälp av den analysen kan du skapa bättre organiskt innehåll för dina användare.

Sociala medier är en central del av din marknadsföring, och bara en del av helheten som vi erbjuder. Du når störst framgångar när alla delar linjerar, först då tror vi att en effektiv tillväxt skapas.

 

Testa Vivas kunskap nu. Vad väntar du på?

Viva Media Social Media