Viva

Vi tar dig från behov till
lösning, oavsett utmaning.

Viva är en marknadsföringsbyrå med en unik och kärleksfull mix av media, performance och reklam. Tre byråers funktion möts i en – marknadsföring med fokus på helheten helt enkelt. Vi är ett stort team marknadsföringsexperter inom en rad olika områden redo att ta er till era mål. En gång, eller varje månad. Du väljer.

Utforska och analysera

För att kunna börja resan mot drömmen behöver man skapa en tydlig bild av vart man står. Därför börjar vi alltid med att nyfiket utforska ert nuläge, era behov och era resurser. Sedan skapar vi en tydlig bild av ert önskade läge, och börjar planera för hur vi ska ta oss dit tillsammans. Vi analyserar er data och information för att skapa insikt och visdom av det.

Planera

Utifrån analysen och med ert önskade läge i fokus bygger vi en tydlig väg framåt, kantad av aktiviteter, interaktioner och åtgärder i form av en medie- och aktivitetsplan. Det vi skapat tillsammans kommer till liv och ditt varumärke börjar växa. Ditt team hos Viva finns med dig hela vägen och skräddarsys löpande för att möta nya behov.

Reklam och produktion

Vi ordnar vad ni än behöver längs resans gång, allt för att ert varumärke ska ha en tydlig grafisk form och röst, eller känsla som vi brukar säga. Kreativt koncept, grafisk förpackning, krispig copy en hel identitet från idé till produktion. Det är därför vi vågar säga att vi är hela din marknadsföring.

Placera i kanaler

Många vill börja här men det är först några steg senare vi börjar titta på kanaler. Kanaler är nämligen bara ett medel för att nå er målgrupp där vi kontinuerligt optimerar för största effekt. Våra resor är inte raka linjer. När vi har levererat ett material eller aktiverat en åtgärd mäter vi alltid resultatet, vilken ni alltid har tillgång till då vi tillsammans följer er utveckling mot uppsatta mål.

Behöver du hjälp med er marknadsföring?

Hör av dig till oss idag så återkopplar vi så snart vi kan.