Viva

Nå fram till kunden

Bra innehåll är anpassat både till målgruppen, kundresan och kanalen. Allt för att på riktigt nå fram till er kund.

Nå ut till er kund

För att ert företag ska kunna växa eller behålla sin position är marknadsföring avgörande. Utbudet, kanalerna och möjligheterna är närmast oändliga och samtidigt sker en snabb och spännande utveckling som hela tiden skapar nya förutsättningar. Som kund hos Viva säkerställer vi att all er marknadsföring samverkar och att satsningarna för era affärsmål uppnås. Vi siktar på att skapa synergieffekter som gör marknadsföringen ännu mer kraftfull oavsett om vi får förtroendet att marknadsföra ditt företag på bara Facebook eller över flertalet kanaler.

En kanal eller flera

Viva Media är sprungna ur det digitala och har en gedigen kunskap om sökmarknadsföring, sociala medier och programmatisk annonsering. Men vi har likväl de senaste åren utvecklat vår kompetens inom traditionella kanaler. I och med vår bredd av olika kanalkompetenser kan vi i steget för analys skapa insikter som är grundade på de senaste funktionerna och möjligheterna för annonsering, vilket gör att vi kan skapa en mediestrategi och plan som ger effekt. I den kreativa produktionen med idé och koncept bygger vi sen vidare på insikterna från analysen som resulterar i en vass marknadsföring med öga för helheten.

Fokus på resultat

För oss börjar framgångsrik marknadsföring med en effektiv strategi utifrån en tydlig målsättning grundad i någon form av analys. Sedan skapar vi utifrån målsättningen en enhetlig strategi och medieplan helt och hållet anpassad för ditt företag och era förutsättningar. Som vår kund får ni tillgång till alla moment, från analys och planering till utförande och förhandling, löpande optimering och rapportering med tolkning av statistik.

Samtliga kanaler i er medieplan mäts och förbättras löpande, gemensamt och var för sig, vilket gör det möjligt att följa upp och utvärdera satsningar för den som vill ligga i framkant. Det här gör att ni som kund hos oss ständigt utvecklas, och att ni varje dag kan göra er marknadsföring lite bättre. Det är vad som driver oss och gör digital och traditionell marknadsföring till ett av våra största intressen!

Vi hjälper dig bland annat med

Print

SEM

SEO

Vill du veta mer om marknadsföring?

Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag ut i kanalerna.