Viva

Display

Raka vägen till er målgrupp

Hur marknadsför ni ert varumärke? Till allt och alla? Troligtvis inte. Ni vill ju nå dem som faktiskt är intresserade av det ni har att erbjuda. Vi på Viva kan hjälpa er att hitta fram till de kunderna genom noga utvalda annonsplaceringar hos lokala, nationella och globala publicister.

Träffsäker kommunikation

Displayannonsering handlar om att digitalt placera klickbara annonser på webbsidor så att de bara visas för en utvald kategori av potentiella kunder. Marknadsföringen kan presenteras i form av banners, native och TV-stream. Genom en riktad insats utnyttjar vi varje medium maximalt och når er unika målgrupp.

Effekten finns där oavsett vilken del i kundresan ni fokuserar på. Vare sig ni vill bygga varumärkeskännedom, väcka nyfikenhet, framkalla engagemang eller skapa direkta konverteringar är displayannonsering ett väldigt bra alternativ. Det är också ett grymt bra sätt att nå kunder som redan har varit inne på er hemsida genom remarketing.

För att få ut så mycket som möjligt av er digitala annonsering används programvara som investerar i annonsplatser med stöd av maskininlärning och AI-optimering. Med hjälp av tekniken effektiviserar vi annonsinköpen, och får mer för varje spenderad krona.

Den programmatiska annonseringen köper annonsplatsen via budgivning i realtid, samtidigt som den unika besökaren går in på webbsidan. Eftersom inköpen sker i realtid och antalet besökare som klickar sig vidare via era annonser hela tiden mäts, kan vi kontinuerligt optimera våra insatser och basera dem på nya insikter.  

Vi hjälper er att planera er marknadsföring i det nya digitala landskapet, och gör så att ni får tillgång till några av de kraftfullaste verktygen för marknadsföring idag.

Behöver ni hjälp med räckviddsannonsering?

Hör gärna av dig så hjälper vi till att bena ut era utmaningar.