Viva

Välkoordinerad och strategisk planering

Vår strategi bygger på våra insikter om din affär. Med data och kunskap i ryggen planerar vi vägen framåt. Var är företaget idag? Var vill du vara? Vad säger datan? Vår analys berättar vilka behov organisationen har, och strategin bestämmer hur vi ska möta de behoven och uppnå affärsmålen via vass marknadsföring.

Styrkan i mångfalden

Tillsammans sätter vi en strategi och bestämmer en medieplan för er marknadsföring. Här sätter vi upp gemensamma mål, mätvärden, kanaler, budskap, budget och aktivitetsplan. Viva har en kraftfull mångfald av verktyg inom bland annat sökmarknadsföring, analys, kreativ idé, konceptualisering, sociala medier, samt digital och traditionell annonsering. Strategin avgör hur vi på bästa sätt använder hela, eller delar av, vår arsenal för att bygga ert varumärke kombinerat med konverteringsfokus.

I vår strategi använder vi all information som vi genererar i analysarbetet. Informationen används för att bestämma vilka marknadsföringsinsatser som är lämpliga, när de ska genomföras, i vilken kanaler och till vem. Resultatet av en strategi blir riktade, skarpa insatser som görs i rätt tid, med rätt budget och rätt budskap till rätt person. 

Marknadsföring som helhet

Använd Viva för att samla all din marknadsföring på ett ställe. Analys, strategi och implementering går alla ihop, och inom de olika delarna finns en rymd av kraftfulla verktyg som behöver samspela för att nå störst effekt. Genom att att använda Viva behöver du ingen annan, utan kan låta oss ta hand om hela bolagets marknadsföring.

Vi hjälper dig bland annat med

• Mediestrategi

• Aktivitets- och medieplan

• Planning

• Utvärdering

Behöver ni hjälp med den strategiska planeringen?

Hör av dig idag så bokar vi in ett första möte.