Viva

Copywriting

Ord som hittar rätt

Har ni svårt att nå ut med er grymma affärsidé? Är det en utmaning att konkretisera företagets identitet eller att lyfta fram fördelarna hos era produkter? Vi hjälper er att uttrycka det ni vill ha sagt, så att det träffar rätt hos er kund.

På Viva tar vi språket på allvar. Vi kommunicerar ert budskap på ett sätt som är tydligt, enkelt och lätt att förstå, men använder oss samtidigt av vår kreativa sida för att skapa konverteringsfokuserad ordprecision.

Det är viktigt med rätt kommunikation på alla nivåer i en verksamhet. Behöver ni ta fram ett varumärkeslöfte finns vi där. Behöver ni lyfta fram fördelarna med en av era produkter gör vi det åt er. Vi väver in den röda tråden i både kortare annonstexter och längre webbartiklar. 

Behöver hela er verksamhet hjälp med att skapa en röd tråd genom all er kommunikation? Då kan vi ta fram en budskapsplattform åt er som kan vara vägledande för all extern och intern kommunikation i hela ert företag.

Ni kan självklart komma till oss för ren copyhjälp, men ofta är vårt copyarbete en del av en hel kampanj- eller annonsleverans till er. Det innebär att copywritern arbetar i nära samarbete med designern, och ni får ett genomarbetat helhetstänk kring bild, design och copy i ert material som också är anpassat efter den kanal som den placeras i.

Behöver ni ta er kommunikation till nästa nivå?

Vi hjälper er att uttrycka det ni vill ha sagt, så att det träffar rätt hos er kund.