Viva

Design

Design med rätt budskap

Vad säger er design om ert varumärke? Allt som presenteras tillsammans med ert varumärke informerar kunden om vilka ni är. Färg, form, typsnitt – allt kommunicerar. Vi på Viva skapar visuell kommunikation som övertygar, engagerar och visar upp en distinkt karaktär.

Vi kan i ett första steg ge er en komplett grafisk profil, och sedan hjälpa er med formgivning och animation av specifika annonsmaterial. Allt från en uppdatering av logotypen till en imponerande UX-design på hemsidan, och det mesta däremellan. Som med alla våra kreativa leveranser är vår filosofi att inte bara skapa design som är bra, utan design som är strategiskt fördelaktig. Som är rätt för ert varumärke, och rätt för den specifika kanalen. Alltid med fokus på helheten i er marknadsföring.

Vår styrka är vårt nära samarbete internt mellan olika specialister som alla kan sitt eget område inom marknadsföringen. Det kreativa arbetet utförs med våra tidigare analyser som grund. Ni har med oss genom hela resan, och när det är dags att producera material kan vi ta del av alla insikter som vi tillsammans tidigare i processen har tagit fram om marknaden och er unika kund. Det gör att vi kan vara effektiva i vårt arbete, och att vi träffar rätt i vår designs utformning.

Vad säger befintlig design om ert varumärke?

Hör av dig så kan vi diskutera frågan i ett möte, digitalt eller på plats hos oss.