Viva Media

Foto och filmproduktion

Hela produktionslinan genom en kontakt

När ni anlitar oss för att skapa innehåll till er marknadsföring får ni hela paketet. Utöver koncept, design, copy och motion graphics ser vi också till att ni får till de bilder och det filmmaterial som ni behöver. Oavsett storlek på produktion så löser vi det i nära samarbete med våra produktionspartners.

Vi har ett nätverk av etablerade fotografer, filmare, producenter, regissörer och manusförfattare. De har en lång erfarenhet och kan sina saker – var och en inom sitt område. Vi har ett stort förtroende för dem som vi har valt att samarbeta med, och ställer stora krav på det material som de levererar till våra kunder.

Samarbetet sker mellan er, oss och vår underleverantör, men vill ni ge oss förtroendet att sköta all kommunikation som mellanhand gör vi självklart det. Vi kan vara er representant på filminspelningen eller sköta castingen inför fotograferingen. Hur många olika viktiga komponenter er reklam än innehåller, kan ni sköta all er kommunikation genom en enda kontaktperson hos oss för att hålla den röda tråden i kampanjen och såklart hela er marknadsföring.