Viva

Idé och koncept

Hjärtat i er kommunikation

Har ni en kommande produktlansering eller en planerad marknadsföringskampanj? Eller behöver ert inhouse-team ny kreativ input? Då kan vi hjälpa till med idé och konceptarbete.

Undersökningar från både Google och Facebook visar tydligt att den kreativa idén bakom en kampanj är den största framgångsfaktorn, och därför behöver ni se till att det material som bär er marknadsföring har den kreativa höjd som krävs för ett gott resultat.

Vi arbetar strategiskt och metodiskt i vår kreativa process, så att det ni får av oss inte bara är bra, utan också strategiskt relevant. Det analytiska arbetet som vi utför sätter ramarna och stakar ut riktlinjen för det material vi tar fram för en enskild produkt, kampanj eller annons åt er. En pålitlig metod som gör att vi riktar vår kreativitet mot rätt mål.

De idéer och det konceptarbete som vi överlämnar till er är ni fria att realisera på vilket sätt ni vill, men vi har också resurserna att ta fram färdigt material som är redo att användas i det sammanhang ni önskar. Och eftersom vi ofta arbetar ut våra kunders material har vi en god känsla för hur vi tar fram idéer och koncept som är anpassade efter just er budget. Vi skapar inte luftslott utan koncept som är genomförbara.

Vi hjälper gärna till!

Hör av dig så kan vi boka in ett första möte tillsammans.