Viva

Webb

Webb och digitala lösningar

Oavsett om det handlar om en webbplats, en applikation eller ett renodlat design- och konceptarbete så utgår vi från ditt varumärke och skräddarsyr en lösning som genererar ökad synlighet, fantastiska användarupplevelser och fler nya kunder. Vi hjälper dig från strategi, design, teknisk produktion och marknadsföring till långsiktig förvaltning. Alltid i nära dialog med dig och med användaren i fokus.

Design & UX

Digitala applikationer och webbplatser är företagets ansikte utåt. Därför är det viktigt att utseendet motsvarar företagets kärnvärden och varumärke. Så bygg ert varumärke och tydliggör användarnyttan genom skräddarsydd design. Vivas designteam hanterar hela designkedjan från användarens upplevelse till varumärkets digitala själ. 

Analys och strategi

Med hjälp av insikter, datainsamling och målgruppsanalyser tar vi fram en webbstrategi som vägleder er digitala närvaro framåt. Vi påbörjar ofta vårt arbete med en behovsanalys för att kunna säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. Genom workshops och fokusgrupper  analyserar vi befintlig webbplats och konkretiserar framtida behov. 

Utveckling

Vivas webbteam är experter på WordPress och ansvarar för såväl drift som uppbyggnad av ett stort antal webbplatser – alla baserade på världens största publiceringsverktyg. Enkelt eller skräddarsytt spelar ingen roll – byråns webbteam bygger helhetslösningar som är tillgängliga, stabila och snabba.

Löpande support

Ibland händer det – något går fel. En server går ner. Någon trycker på fel knapp. Vår erfarenhet säger oss att det bara är en tidsfråga innan det händer. Vi rekommenderar alla våra kunder att välja ett av våra supportavtal när vi samarbetar. Du kan känna dig trygg, och vår support är tillgänglig när du behöver oss. Utöver det får du hjälp med att hantera domäner, certifikat och ofrånkomliga säkerhetsuppdateringar av ditt system och din webbplats.

Konvertering & optimering

En trevlig och välbesökt webbplats i all ära, men det hjälper inte om du ändå inte lyckas få besökaren att göra det du vill – det vill säga att konvertera. Det kan handla om att slutföra ett köp, fylla i ett formulär, prenumerera på ett nyhetsbrev eller läsa mer om en specifik tjänst eller produkt. Med utgångspunkt i er målgrupp och era  affärsmål optimerar vi er webbplats eller plattform för kostnadseffektiv konvertering.

Behöver ni hjälp med er webbplats?

Tveka inte att höra av dig till någon av oss på Viva Media.