Livet på Viva

Vi ett team som tillsammans vill ge våra kunder det bästa. Det är en vardag med driv, höga mål och mycket skratt. Våra kollegor och teammates berättar om livet på Viva.
We Are Viva
We Are Viva

We Are Viva

En hyllning till Vivas sanna hjältar, våra fantastiska medarbetare som tillsammans skapar VIVA! Tack för en helt oförglömlig kickoff! #weareviva #letsviva ✌️

Daniel Severin

Daniel är vår marknadskoordinator. Det han gillar allra mest med Viva är tempot och att bästa idén vinner oavsett vem den kommer ifrån.

Felicia Svensson

Felicia arbetar på vår Back office-avdelning. Hennes passion är att kunder och medarbetare ska känna trygghet och glädje.

Javeed Syed

Javeed jobbar som systemutvecklare och drivs av att skapa användbara lösningar som underlättar för andra.

Partners och certifieringar

Vi är en Premier Google Partner och är stolta över vårt samarbete med Google. Certifieringen garanterar att vi arbetar efter de senaste kunskaperna och metoderna för annonsering via Google.
Vår certifiering som Google Shopping Certified Consultants garanterar expertis inom annonsering hos e-handels- och prisjämförelsetjänsten Google Shopping.
Som Google Analytics Certified Partner har vi specialistkompetens inom Googles analysverktyg och kan erbjuda rådgivning och utbildningar för företag.
Genom vår YouTube Certification får vi kunskap om och arbetar med de senaste och mest framgångsrika metoderna för hantering av YouTube-kanaler.
Vi är partner till Microsofts söktjänst Bing. Det gör att vi kontinuerligt håller oss uppdaterade inom annonsering i deras söktjänster och applikationer.
Certifieringen visar kunskaper i sökannonsering, inklusive bästa metoder för att skapa, hantera och optimera AdWords sökkampanjer.

Nöjda kunder

Våra kunders mål är våra mål. Vår passion är förenkla, förnya och förbättra våra kunders digitala marknadsföring.
Träffa några av våra kunder som berättar vad vårt samarbete betyder för dem.
Nöjda kunder
Nöjda kunder

AM SYSTEM

”Viva Media är idag 80% av vår marknadsavdelning. Det driver oss framåt som bolag och det känns verkligen som att Viva bryr sig om AM System!”

Lampan

Lampan.se är en av våra fantastiska e-handelskunder på Viva Media. Företaget är en lampbutik i Uddevalla som för ett par år sedan tog steget att börja satsa mer och.. Läs mer här

ServiceFinder.se

”Viva Media är ett stort bolag men det är sällan jag märker av det på grund av deras personliga kontakt och förståelse för vår affär.”

Sollentuna Bildemontering

”Viva Media besitter den kompetensen som vi har saknat. Numera har vi en strategi, en medieplan. Vi har ett bollplank som vi kan bolla med när vi ska nå ut i olika kampanjer.”

Viva Care

Vi bryr oss om vår omvärld och vill göra skillnad. Genom vårt CSR-arbete, Viva Care, vill vi hjälpa dem som inte är lika lyckligt lottade som vi är och stödja framtida talanger. Vårt fokus gäller projekt och initiativ som rör barn och ungdomar.
Viva Care
Viva Care

Berättarministeriet

Berättarministeriet driver skrivarverkstäder där barn och unga i socioekonomiskt utsatta områden får uttrycka sin kreativitet. Genom deras engagemang vill de uppmuntra de unga och stärka deras tilltro till den egna förmågan.

Ung Företagsamhet

Vårt samhälle och vår framtid bygger till stor del på initiativ som tas av unga idag. Deras entreprenörskap vill vi stötta. Därför är vi partner till Ung Företagsamhet.