Viva Media

Välkommen in
i Vivas Värld

I podden Vivas Värld får du lära känna oss som jobbar på Viva. Sara Engberg och Nathalie Bishop heter våra stjärnor som leder podden och i varje avsnitt så får du möta en ny kollega där de samtalar om hur livet på Viva är – alltså hur man kan balansera ett liv både på och utanför jobbet!

Här berörs områden om hur strukturer påverkar enskilda individer till prestationer på gruppnivå. Samt hur man skapar en kultur som får människor att utvecklas, ta egna initiativ och därmed får hela bolaget att växa. Du kan i denna podd lyssna på några av oss som är hjärnorna bakom våra kunders framgångsrika marknadsföring.

Hitta oss på

Spotify
acast-1-150x150

Avsnitt från Vivas Värld

Vivas Fredrik Lundqvist är Creative Director hos oss och i det här avsnittet berättar han om hur det är att jobba i sin roll som kreativ ledare. Fredrik är den som utveckla Vivas kreativa erbjudande och skapat det team av kreatörer som vi nu har. Vilka är hans dagliga utmaningar och hur förklarar man en till synes galen idé för en kund? Du får även höra mer om Fredriks andra passion som är historia och familjen. 


Välkommen till Vivas Värld! Podden där vi, Sara och Nathalie, bjuder in er att lära känna oss som jobbar på Viva Media! Vi belyser även aktuella frågor inom medarbetarskap och får reda på saker som kanske inte alltid kommer upp vid fikabordet.
I första säsongen får ni träffa några av oss som jobbar i Uppsala.