Det finns bara en chans att göra ett första intryck.

På Viva Media hjälper vi dig att optimera din ägda media; allt från hemsida och video till banners.

Det finns bara en chans att göra ett första intryck.

På Viva Media hjälper vi dig att optimera din ägda media; allt från hemsida och video till banners.

Webbproduktion

Den digitala utvecklingen accelererar. För att kunna möta er målgrupps unika behov behöver ni hela tiden vässa er digitala närvaro. Vi vill att era ägda medier ska stärka ert varumärke genom att skapa personliga upplevelser för era målgrupper, i rätt tid och för rätt person.

Vi skapar fantastiska kundupplevelser

Din webbplats är ditt ansikte utåt och behöver utformas för att nå rätt målgrupp. Vi kan stolt säga att vi skapar hemsidor som optimerar affären, skapar en digital identitet och går hand i hand med ditt företags övergripande marknadsföringsstrategi och ditt varumärke.

 

Vi kartlägger och optimerar kundresan

Ägda medier är en hörnpelare i din marknadsföring. Det är ett värdefullt verktyg för att bygga långsiktiga relationer till befintliga och framtida kunder. Ägd media är medier, data och innehåll som sker på din hemmaplan – på kanaler och plattformar som tillhör ditt varumärke. Vi på Viva tar hand om hela kundresan oavsett kanal och levererar innehåll anpassat för ditt företag.

 

Kreativ teknik

Med en digital utveckling i rapidfart behöver Vivas teknik alltid ligga steget före. Men när allt kommer till kritan ser vi tekniken som ett stöd för det kreativa vi vill åstadkomma. Genom skräddarsydda och smarta lösningar skapar vi fantastiska hemsidor för dig som kund – som möter just era behov och bäddar för att er målgrupp ska konvertera.

Vill du ha hjälp med din ägda media? Kontakta oss!

Vivas integritetspolicy