Hej! Undrar du över något? 🤔

Det finns bara en chans att göra ett första intryck.

På Viva Media hjälper vi dig att optimera din ägda media; allt från hemsida, video och banners.

Det finns bara en chans att göra ett första intryck.

På Viva Media hjälper vi dig att optimera din ägda media; allt från hemsida, video och banners.

Webbproduktion

När vi bygger er hemsida skapar vi den helt från scratch och använder oss av WordPress, världens största CMS-verktyg. Vi skräddarsyr alltid webbplatsen efter era unika behov och redan från start ser vi till att webbplatsen har rätt förutsättningar för att kunna bli sökmotoroptimerad. Utöver hemsidor kan vi förse er med kvalitativt innehåll – vilket innehåll ni än behöver.

Nybygge eller renovering?

Behöver du en mer modern webbplats som tilltalar din målgrupp på ett mer effektivt sätt? Eller vill du sätta upp en helt ny sajt? Vi på Viva hjälper dig gärna. Här är några av de saker du kan få hjälp med:

• Skapa en helt ny webbplats från grunden

• Uppdatera delar av din befintliga webbplats

• Konvertera din webbplats till WordPress.

• Optimera din webbplats synlighet i sökmotorer (SEO)

• Registrera & administrera ditt domännamn

• Upprätta och administrera webbhotelltjänst för din hemsida

• Sköta din internetnärvaro i sin helhet

Webbplats med WordPress

När du ger oss i uppdrag att bygga din webbsida gör vi det gärna i WordPress, en programvara med öppen källkod där vi kan fullända ditt företags hemvist på internet. Här finns obegränsade utvecklingsmöjligheter. Det är enkelt att synas på Google, det finns möjlighet till webshop och blogg och det är simpelt för dig som fortsatt ska hantera sidan att enkelt skapa precis det innehåll du vill, samt göra ändringar. Vi hjälper kunder i hela Sverige att upprätta webbsidor i WordPress, produktionen utgår från vårt kontor i Uppsala.

 

Ta kontroll över din webbplats

Ägda medier är grunden för din marknadsföring. Det är ett värdefullt verktyg för att bygga långsiktiga relationer till de kunder du redan har och dina framtida kunder. Ägd media är medier, data och innehåll som sker på kanaler eller plattformar som tillhör ditt varumärke. Till exempel din webbplats, blogg, sociala medier, nyhetsbrev eller app. Vi på Viva vill hjälpa dig att ta kontroll över din ägda media, så att besök från till exempel olika marknadsföringskampanjer verkligen konverterar.  

 

En webbplats redo för SEO

Viva har lång erfarenhet av sökmotoroptimering (SEO) och när vi bygger din webbplats ser vi alltid till att den från start har förutsättningar för att kunna börja jobba med SEO. Bland annat förbereder vi olika undersidor för varje tjänst och olika typer av innehåll på webbplatsen för att den inte ska förvirra Google och ge dig sämre resultat. Vill du att vi kontinuerligt ska sökmotoroptimera din webbplats kan du enkelt köpa till den då sökmotoroptimering är ett löpande arbete som behöver kontinuerligt underhåll.

Vill du ha hjälp med din ägda media? Kontakta oss!