Viva

Häng med på en videoserie där du får kunskaperna och erfarenheterna som kan inspirera dig att ta nästa steg som e-handlare. Tipsen får du av de bästa!

Viva Medias vd Arash Gilan har skrivit boken En djävel på e-handel tillsammans med Nic Staeger, CCO på Nordiska Galleriet. Boken, som lanserades hösten 2022, går igenom hur en optimal organisationsstruktur ser ut, strategin och taktiken som ligger till grund för en effektiv marknadsföring samt – såklart – de avgörande nycklarna för tillväxt.

Under tiden som boken skrevs passade Arash på att bjuda in framgångsrika e-handlare till Vivas studio för ett snack om hur just dem har tagit sig dit och alltså blivit “En djävel på e-handel”. Klicka er in på en eller flera samtal här nedan och se de intressanta diskussionerna direkt på vår hemsida.

Rickard Lyko

Hör Rickard Lyko, vd på familjeföretaget Lyko dela med sig av erfarenheterna som bidragit till skönhetsföretagets många framgångar. Nycklarna som blev avgörande för det delas här.

Susanne Holmström

Susanne Holmström är vd:n på NetOnNet som gav sig in i e-handelsjätten för att sätta sin prägel och lyssna in organisationen. Hör mer om den nu 20 år gamla e-handeln.

Nic Staeger

Medförfattaren till boken En djävel på E-handel Nic Staeger delar sin kunskap från sin långa bakgrund från e-handel. Numera CCO på Nordiska Galleriet och tidigare Head of ecommerce på Cervera.

Bank Bergström

Möt Bank Bergström, vd på Nordic Nest som på bara fem år gått från 178 miljoner till 1,8 miljarder. Nu siktar han på nästa mål, här kan även du få ta del av planerna för framtiden.