En djävel på e-handel nominerad till Årets Marknadsföringsbok

Den uppmärksammade boken "En djävel på e-handel", med vår vd Arash Gilan som medförfattare, har blivit nominerad till Årets Marknadsföringsbok. Detta är verkligen en bekräftelse på bokens unika bidrag och författarnas expertis inom ämnet.

Publicerat
Inlägg E-handel

Boken, som släpptes under hösten 2022, tar oss med på en spännande resa in i e-handelns värld. Med djupgående insikter och praktiska råd ger författarna läsaren en inblick i de hemligheter och utmaningar som rör e-handelns dynamiska landskap.

Att bli nominerad till Årets Marknadsföringsbok är heller ingen liten prestation. Det är en indikation på att boken inte bara har fångat läsarnas intresse utan också har gjort ett betydande intryck på experter och bedömare inom marknadsföringsvärlden. En djävel på e-handel tar inte bara upp de senaste trenderna och strategierna inom e-handel, utan lyfter också fram den mänskliga aspekten av företagande i den digitala eran.

– Det är verkligen jättekul att få det här erkännandet. Boken blev en hit inom e-handelssegmentet och jag hoppas den har gett mycket – och även lett till mycket – för alla som läst boken. Detta ger mig ännu mer inspiration och hunger till min kommande bok, som kommer att handla om AI, säger Arash Gilan om nomineringen.

Sveriges Marknadsförbund belönar varje år bra marknadsföringslitteratur. Böcker som deltar i tävlingen måste vara skrivna för svenska förhållanden och vända sig till yrkesverksamma marknadsförare. Priset har delats ut varje år sedan 1991.

Juryn som beslutar om vilken bok som vinner priset består av:

Ordförande:
Henning Robach, kursledare inom marknadsföring bland annat på IHM Business School, konsult.

Ledamöter:
Francesca O’Brien Apelgren, vd på Sveriges Marknadsförbund.
Johan Hagberg, professor Handelshögskolan Göteborgs Universitet.
Jonas Colliander, doktor och forskare vid institutionen marknadsföring och strategi vid Handelshögskolan i Stockholm.
Carin Wikström, marknadschef SIFU AB.
Sofia Ulver, docent vid företagsekonomiska institutionen vid Lunds universitet.

Om du vill veta mer om boken En djävel på e-handel och dess författare, kan du besöka bokens officiella webbplats

Officiel hemsida