VD-podden


Arash Gilan, VD för Viva Media, samtalar med spännande människor med kunskap inom olika delar av bolagsbygge i sin jakt på att ta reda på hur man bygger ett framgångsrikt företag.


 

Avsnitt


 

#5: Per Schlingmann – lämna så mycket som möjligt åt slumpen

 

Författare, föreläsare och rådgivare med gedigen erfarenhet inom både politik och näringsliv. Som chefsstrateg för Moderaterna var han en nyckelperson i den förnyelseprocessen som ledde fram till Nya Moderaterna. Han har spännande tankar om det mesta – inte minst globalisering, urbanisering och digitalisering. Hans roman I maktens öga är utgångspunkten för TV-serien Den inre cirkeln som har premiär på Viaplay våren 2019.

 

 

Lyssna här! 

 

 

Itunes
Spotify
Acast

#4: Ella Wahlgren – mjuka värden i en digital värld

 

Ella Wahlgrens första arbete inom kundservice var på Skandia och sedan dess har hon varit på PayEx, Svenska Spel och den gotländska familjeresorten Kneippbyn. Idag är hon föreläsare och konsult med den purfärska boken “Heppologi – En bok om värderingar och kärleksfullt ledarskap. Vad innebär egentligen hennes nykläckta term Heppologi? Och vad är styrkorna med att bedriva ett mjukt ledarskap?

 

Lyssna här! 

 

 

Itunes
Spotify
Acast

#3: Jonas Hammarberg – att nå digital världsklass

 

Jonas är en super-entreprenör inom IT-industrin. Han är idag certifierad coach, föreläsare och eftertraktad konsult inom organisation, kultur och ledarskap. Tillsammans med Viva Medias Arash Gilan har han även skrivit  bästsäljande handboken om digital transformation boken Get Digital or die trying. I VD-podden pratar han bland annat om sin syn på digitaliseringen och digital transformation.

 

Lyssna här! 

 

 

Itunes
Spotify
Acast

 

 

#2: Karin Zingmark – maxat snack om digital kommunikation

 

Karin Zingmark har varit en nytänkande marknadschef på Microsoft, där hon axlade ansvaret att förnya företagets marknadsföringsstrategi. Idag driver hon eget och älskar att hjälpa människor att nå framgång inom digital kommunikation, ett ämne som hennes bok ”Maxa snacket” avhandlar. I VD-podden pratar hon om digitalisering, kommunikation och hur man skapar en vinnande kundresa.

 

Lyssna här!

 

 

Itunes
Spotify
Acast

 

 

#1: Hélène Barnekow – vd:n som fick Telia kundbesatt

 

I första avsnittet får ni träffa en riktig digitaldrottning, Hélène Barnekow. Under flera år var hon VD för Telia och drev igenom en transformation där företaget blev allt mer kundbesatt. I VD-podden pratar hon om den resa hon gjorde med Telia, om sund företagskultur och om modernt ledarskap. Missa inte detta!

 

Lyssna här!

 

 

 

Itunes
Spotify
Acast

 

 


Trailer


 

Länkar


Itunes
Acast
Spotify
Facebook

 

Kontakt


E-mail
Facebook

 

 

Har du tankar, frågor eller feedback?

Vivas integritetspolicy