Let's VIVA

Boosta din Business med oss!

Vi bryr oss om våra kunder. Därför drivs vi av att förenkla, förnya och förbättra deras digitala marknadsföring. Genom fokus på kompetens, strategiska lösningar, kontinuerlig analys och optimering arbetar vi resultatfokuserat för att nå våra kunders målsättningar.

Hos oss är hjärta och hjärna, passion och kunskap, lika viktigt. Vi tror att drivkraft och innovation tillsammans med glädje och omtanke skapar en arbetsplats där alla trivs och ger de bästa förutsättningarna för att ta våra kunders affär till nästa nivå! Det är vår kultur. Läs mer om oss på Wikipedia 

Boka ett möte idag
Vi föreställer oss marknadsföring så här
Styrelsen
Styrelsen

Från vänster: Ola Blomberg, Joakim Pops, Nicolas Cohen, Eric Severin, Magnus Hasselteg, Henrik Zobal

Styrelsen

Ola Blomberg

Ekonomidirektör hos Gota Media sedan 2005. Han har också mångårig erfarenhet som vd, auktoriserad revisor och fältflygare.

Joakim Pops

Grundare av investeringsbolaget Webrock Ventures. Han har över sju års erfarenhet hos Schibsted både som grundare av Webtraffic och som vd för Hitta.se.

Nicolas Cohen

Medgrundare och ansvarig för affärsutveckling på Viva Media. Han har också varit medgrundare och affärsansvarig för sökmediebolaget Kenzaku.

Eric Severin

Vd för investeringsbolaget ShortCap. Han har tidigare varit vd för bland annat Plymovent och Poggenpohl Group, och har haft ett femtiotal styrelseuppdrag.

Magnus Hasselteg

Medgrundare och vd på Viva Media. Innan dess har han också varit med och startat och lett mediebyrån MediaView och Marknadsmedia.

Henrik Zobal

Medgrundare och ansvarig affärsanalytiker hos Viva Media. Han var tidigare medgrundare och vd för mediebolaget MediaAnalys.