Om Viva Media

Viva Media är en av nordens största byråer inom digital marknadsföring. Våra engagerade medarbetare och nöjda kunder gör att vi ständigt växer. Vi har huvudkontor i Uppsala men finns även i Kalmar och Oslo.

Vi är en fullservicebyrå inom marknadsföring som vill förenkla livet för våra kunder.

Det gör vi genom att förnya och förbättra deras marknadsföring genom strategiska och mätbara lösningar som ger ökad lönsamhet. Med fokus på resultat erbjuder vi tjänster inom områden som insiktsarbete, analys, sökmedier, display, kreativt koncept och sociala medier. Vi kan erbjuda en helhetslösning eller enstaka leveranser – alltid skräddarsytt efter kundens behov.

 

Människor + data = sant

För oss på Viva står mjuka värden alltid högt i kurs. Trots vår kunskap inom det digitala och vår fascination för teknik anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns – vi är drivna av data och resultat, men styrda av hjärtat. Vårt mål är att skapa landets nöjdaste kunder, vilket ska speglas i vårt NPS (Läs mer om NPS på Wikipedia). För att nå dit är förutsättning att vi har landets nöjdaste medarbetare – de två går alltid hand i hand.

 

Digital transformation

Vi gör digital marknadsföring som leder till konvertering. Vi tror på att skapa smarta marknadsföringslösningar som förenklar, förnyar och förbättrar varje företagares vardag. Tillsammans med våra kunder vill vi hjälpa dem i en digital transformation, som är nödvändig för affärens överlevnad i en digital värld som ständigt utvecklas. Målet är alltid att hjälpa företagare till digital framgång.

 

Certifieringar och partners

Som ett tecken på vår breda kompetens har vi ett antal certifikat – som kvalitetssäkrar vår leverans och garanterar att vi har den erfarenhet som behövs för att ta din affär till nästa nivå. Läs mer om våra certifikat.

 

 

 

Facebook Marketing Partner


Vivas vision – vårt vad

Ett bolag med galet nöjda kunder och stolta medarbetare.

För oss på Viva står mjuka värden alltid högt i kurs. Trots vår kunskap inom det digitala och vår fascination för teknik anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns – vi är drivna av data och resultat men styrda av hjärtat. Vårt mål är att skapa Sveriges (eller respektive Viva lands) nöjdaste kunder, vilket ska speglas i vårt NPS. För att få det är en förutsättning att vi har landets nöjdaste medarbetare. De två går alltid hand i hand.


Vivas misson – vårt varför

Ett värdeskapande företag som bryr sig.

Vår övertygelse är att det inte bara är de stora drakarna som förtjänar kvalitativ marknadsföring baserad på de senaste metoderna. Det ska vara en möjlighet för alla företag som vill nå ut. Viva är en fullservicebyrå där målet oavsett medieval eller strategi är att skapa ett mervärde för kunder och medarbetare. Men det slutar inte där. Vi längtar också efter att utveckla det samhälle vi bor i. Därför kantas Vivas arbete av sociala ansvarstaganden i form av CSR-initiativ.