Viva

Vi är en marknadsföringsbyrå som vill förenkla livet för våra kunder

Viva är en av Nordens största byråer inom marknadsföring sedan 2006. Våra engagerade medarbetare och nöjda kunder gör att vi ständigt växer. Vi har huvudkontor i Uppsala men finns även i Malmö, Kalmar och Oslo.

Det gör vi genom att förnya och förbättra deras marknadsföring genom strategiska och mätbara lösningar som ger ökad lönsamhet. Med fokus på resultat erbjuder vi tjänster inom områden som analysarbete, mediestrategi, sökmedier, display, kreativt koncept och sociala medier. Vi kan erbjuda en helhetslösning eller enstaka leveranser – alltid skräddarsytt efter kundens behov.

Människor + data = sant

För oss på Viva står mjuka värden alltid högt i kurs. Trots vår kunskap inom det digitala och vår fascination för teknik anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns – vi är drivna av data och resultat, men styrda av hjärtat. Vårt mål är att skapa landets nöjdaste kunder, vilket ska speglas i vårt NPS. För att nå dit är förutsättning att vi har landets nöjdaste medarbetare – de två går alltid hand i hand.

Teamens samlade kompetens

På Viva jobbar vi i team där alla har ett eget expertområde. Medlemmarna i teamet skapar gemensamt en samlad kompetens och en bredd inom marknadsföring. De är tillsammans den expertis som krävs för att vi ska kunna fortsätta skapa framtidens marknadsföring åt våra kunder. För oss är varje dag ett tillsammans-projekt – det är det som sätter VI i Viva!

Transformation och utveckling

Vi gör marknadsföring sen 2006 som skapar effekt. Vi tror på att skapa smarta marknadsföringslösningar som förenklar, förnyar och förbättrar företags vardag. Tillsammans med våra kunder vill vi hjälpa dem i den transformation som är nödvändig för affärens överlevnad i en ständigt föränderlig värld. Målet är alltid att hjälpa företaga att nå framgång, för våra kunders framgång är också vår.

Certifieringar och partners

Som ett tecken på vår breda kompetens har vi ett antal certifikat – som kvalitetssäkrar vår leverans och garanterar att vi har den erfarenhet som behövs för att ta din affär till nästa nivå. Läs mer om våra certifikat.

Vivas vision – vårt vad

Ett bolag med galet nöjda kunder och stolta medarbetare.

För oss på Viva står mjuka värden alltid högt i kurs. Trots vår kunskap inom det digitala och vår fascination för teknik anser vi att relationer och människor är det viktigaste som finns – vi är drivna av data och resultat men styrda av hjärtat. Vårt mål är att skapa Nordens nöjdaste kunder, vilket ska speglas i vårt NPS. För att få det är en förutsättning också att vi har nöjda medarbetare. De två går alltid hand i hand.

Vivas mission – vårt varför

Ett värdeskapande företag som bryr sig.

Vår övertygelse är att det inte bara är de stora drakarna som förtjänar kvalitativ marknadsföring baserad på de senaste metoderna. Det ska vara en möjlighet för alla företag som vill nå ut. Viva är en marknadsföringsbyrå där målet oavsett medieval eller strategi är att skapa ett mervärde för kunder och medarbetare. Men det slutar inte där. Vi längtar också efter att utveckla det samhälle vi bor i. Därför kantas Vivas arbete av sociala ansvarstaganden i form av vårt CSR-initiativ, Care.


Vill du veta mer om oss på Viva?

Skicka gärna iväg dina frågor i detta formulär så återkopplar vi inom kort. Vem vet? Det här kan vara början på något stort.