Viva

Great Place To Work – för 6:e året i rad

Employer Branding Ledarskap Viva Media
Publicerad , senaste uppdatering

Viva Media fortsätter att vara certifierade som ett great place to work för sjätte året i rad. Med ett positivt svarsresultat på 89 av 100 kan vi bara dra slutsatsen att våra medarbetare trivs på jobbet.

Great place to work utför årligen en världsvid undersökning som mäter nivån av engagemang i organisationer. Varje år svarar 19,8 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 106 länder på frågor om hur de upplever sin arbetsplats. För att bli certifierad behöver en organisation få ett resultat över 70 av 100 i Trust index.

Nu har Viva blivit certifierade för sjätte året i rad sedan vi först deltog i undersökningen 2017. De höga svarsresultaten har hållit i sig, trots utmaningarna under de senaste årens pandemi. Något som Vivas vd Arash Gilan och hela ledningen är mycket stolta över. 

–  Jag kan bara nypa mig i armen av tacksamhet. Jag ska erkänna att det inte alltid har varit såhär. Det har varit en lång men samtidigt väldigt lärorik resa där vi för varje år blivit lite bättre. Den viktigaste insikten? Det är att lyssna på alla begåvade medarbetare, säger Arash Gilan.

I flera av undersökningens frågor har Viva fått 100% positiva svar. När det kommer till om medarbetarna ges mycket ansvar och behandlas likvärdigt oavsett etniskt ursprung, funktionsnedsättning och sexuell läggning svarar samtliga medarbetare att de har fullt förtroende för Viva.

Andra viktiga frågor som Vivas medarbetare är mycket nöjda med är att man blir väl mottagen när man börjar, att man kan räkna med att kollegorna vill samarbeta och att man kan vara sig själv på Viva.

– Siffrorna känns helt galna att ta in, men samtidigt vet jag att vi har mycket kvar att göra i vår ambition att bli den bästa arbetsgivaren. Men nu ska vi fira och känner tacksamhet, säger Arash Gilan.

Här är några av alla de frågor som Viva fick riktigt bra resultat i (utöver våra 100%-are): 

  • 99%  Medarbetarna behandlas likvärdigt oavsett kön
  • 99%  När man börjar här blir man väl mottagen
  • 97%  Alla har möjlighet att få uppskattning
  • 97%  Medarbetarna behandlas likvärdigt oavsett ålder
  • 97%  Om jag blir orättvist behandlad, kommer jag att bli tagen på allvar om jag tar upp detta
  • 97%  Medarbetarna bryr sig om varandra
  • 97%  Man kan räkna med att folk vill samarbeta
  • 96%  Här kan jag vara mig själv
  • 96%  Ledare/chefer har förståelse för att oavsiktliga misstag i arbetet kan förekomma
  • 95%  Jag tror att ledare/chefer säger upp medarbetare bara som en sista utväg

Kort sagt är vi på Viva mycket nöjda och stolta över vår arbetsplats. Vill du bli en del av vår härliga gemenskap? Kika in på vår karriärsida och se de lediga tjänster som ligger ute. Vi ser fram emot att höra från dig!

Är du nyfiken på Viva Media?

Hör av dig till oss direkt så tar vi diskussionen vidare.