Viva

Nytt samarbete med beebyte som hostingpartner

Press
Publicerad , senaste uppdatering

I dagarna har beebyte och Viva Media inlett ett samarbete. Att två av marknadens främsta aktörer gör gemensam sak ser man kommer att gynna slutkunderna till att kunna få en ännu bättre närvaro på nätet.

Eftersom prestanda är en allt viktigare faktor dels sett ur ett användarperspektiv och dels att sökmotorn gillar snabbladdade hemsidor. Valde vi på Viva Media att börja sökandet efter en hostingpartner som kan leverera säkra och snabba servrar till våra kunder. Efter noggrann undersökning av 15 kända webbhotell valde vi beebyte tillslut eftersom det kunde levererar stabilitet och till en bra peng som passar våra kunder. 

Beebyte har sammanlagt 30 år erfarenhet av hosting och ligger verkligen i framkant i teknik och användarvänlighet för våra kunder med deras egenutvecklade kundpanel. Känns extra viktigt att beebyte har ett högt säkerhetstänk och kan erbjuda kunderna ett extra säkerhetsskydd från bitninja. Detta tillsammans med en fantastiskt support gjorde valet enkelt och samarbetet känns som ett viktigt steg för en bättre leverans till våra kunder.