Viva

Vi är Google Premier Partner 2024

Google Google Analytics Marknadsföring
Publicerad , senaste uppdatering

Viva har återigen blivit utsedda till Google Premier Partner i Sverige. Denna utmärkelse delas ut till Googles topp 3% bästa samarbetspartners och reflekterar de mest framgångsrika Google Partners i Sverige. Vi är stolta över att återigen ha nått den högsta nivån, och bibehålla denna status även för 2024.

Premier Partner Awards är en årlig händelse som syftar till att hylla partners som har visat exceptionell skicklighet och bidragit till betydande framgång för kunder genom användning av Google Ads. Genom att vara en del av Premier Partner-programmet har vi som byrå inte bara tillgång till nya verktyg, utan också en förstärkt support från Google själva. Detta gör oss till en ännu bättre och mer pålitlig partner för er.

Utmärkelsen grundar sig på flera kriterier, inklusive vår förmåga att:

  • utöka annonsinvesteringar hos befintlig kundbas
  • värva nya kunder 
  • behålla kunder genom en hög kundlojalitet
  • investera i en bred produktmix

Vi på Viva vill ta tillfället i akt att rikta ett varmt tack till våra fantastiska kunder! Utan ert stöd och förtroende skulle vi inte ha kunnat nå denna milstolpe. Vi vill även tacka våra fantastiska medarbetare, vars gedigna arbete bidrar till Vivas fortsatta tillväxt och framgång. Tillsammans fortsätter vi att växa och blomstra – Let’s Viva!