Viva

Vi besöker årets D-Congress

E-handel Events Viva Media
D-Congress - Viva Media
Publicerad , senaste uppdatering

Viva Media finns med som utställare och vår vd Arash medverkar i flera olika programpunkter under de två fullspäckade dagarna.

D-Congress är Sveriges största mötesplats för digital handel, och arrangeras av Svensk Handel och Svenska Mässan i Göteborg. Mässan har över 100 utställare och lika många talare. Vi från Viva Media finns självklart på plats, och vår vd Arash är bland annat en av årets talare.

Första dagen, klockan 17.10, intar Arash huvudscenen tillsammans med Nic Staeger, CCO på Nordiska Galleriet. De kommer att tala kring temat på deras senaste bok: hur du blir en djävel på e-handel.

Dag två har ni möjlighet att höra Arash två gånger.

I Svensk Handels lounge kommer han klockan 08.40 medverka i ett panelsamtal tillsammans med Bank Bergström, vd för Nordic Nest. De kommer att diskutera frågan “Vilket ledarskap krävs för att skapa lönsamhet med hjälp av kreativitet?“. Det samtalet livesänds även på LinkedIn för er som inte är på plats i Göteborg.

Klockan 10.30 är det dags för Arash att kliva upp på scenen igen. Denna gång i E-hallen för en liveinspelning av den populära VD-podden tillsammans med Kicks avgående vd, inom kort koncernchef på XXL Group, Freddy Sobin. Det blir ett samtal med fokus på ledarskap och bolagsbygge.

Vill du veta mer om vad Viva Media gör eller är du bara sugen på att prata marknadsföring? Vi finns med som utställare under båda dagarna, så känn er varmt välkomna till oss och vår monter H01:11.

Vi ser fram emot två inspirerande dagar i Göteborg – ses där!

Vill du komma i kontakt med oss?

Hör av dig via formuläret så återkopplar vi inom kort.