Viva

Viva bland de 25 bästa arbetsgivarna i Sverige

Employer Branding Ledarskap
Publicerad , senaste uppdatering

Viva har under flera år i rad bedömts vara ett Great Place To Work, och i år har vi glädjen att meddela att vi rankas bland de 25 bästa arbetsplatserna i Sverige. Detta är möjligt tack vare den viktigaste juryn av dem alla – våra egna medarbetare.

Varje år genomför Great Place To Work en undersökning som sträcker sig över hela världen. Medarbetare i företag från 106 länder fyller i en enkät som visar hur väl de trivs på sin arbetsplats.

Under flera år har Viva fått så bra betyg av våra medarbetare att vi har uppnått det som krävs för att bli certifierade som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Fantastiska resultat som år efter år bara har sporrat oss att förbättra vår företagskultur och arbetsplatsmiljö ännu mer.

– Det har hela tiden handlat om ett långsiktigt arbete. För varje år som gått har vi bara velat skapa bättre och bättre förutsättningar för våra medarbetare att trivas och må bra på jobbet, säger Arash Gilan, vd och medgrundare av Viva.

Och nu har vi tagit ett stort steg på den resan genom att ta oss in på topp 25 av de bästa arbetsgivarna i Sverige inom kategorin medelstora företag. Vi är väldigt glada över att våra medarbetare trivs så bra hos oss och tacksamma för att de har gett oss ett så bra betyg. 

– Det är en oerhört stolthet för oss alla på Viva, och det är en milstolpe för oss som organisation. Prestationen har varit möjlig på grund av en kultur som bygger på att det är Vi-va istället för Jag-va, och att det finns ett genuint tillsammansskap bland alla våra medarbetare, säger Arash Gilan.

Med tacksamhet över det som har varit vänder vi med beslutsamhet blicken mot det år som ligger framför oss. Vi vill fortsätta vara en ännu bättre arbetsgivare för våra medarbetare, och nu är siktet inställt på förstaplatsen.

Hela listan från Great Place To Work hittar du här.

Är du nyfiken på Viva?

Hör av dig till oss direkt så tar vi diskussionen vidare.