Viva lanserar en ny podd – Vivas Värld

I podden Vivas Värld får du lära känna oss som jobbar på Viva. Sara Engberg och Nathalie Bishop heter våra stjärnor som leder podden och i varje avsnitt så får du möta en kollega där de samtalar om hur livet på Viva är - alltså hur man kan balansera ett liv både på och utanför jobbet!

Publicerat
Inlägg Viva

Här berörs områden om hur strukturer påverkar enskilda individer till prestationer på gruppnivå. Samt hur man skapar en kultur som får människor att utvecklas, ta egna initiativ och därmed får hela bolaget att växa. Du kan i denna podd lyssna på några av oss som är hjärnorna bakom våra kunders framgångsrika marknadsföring (eller som får Viva Media som företag att fungera).

De första avsnitten av Vivas Värld gästas av våra sex kollegor från Uppsala men kommande säsonger kommer man även kunna möta några av de som jobbar i Kalmar och Oslo.

  1. Fredrik Lundqvist – Creative Director
  2. Sofie Benneborg – SEM Manager
  3. Daniel Severin – Business Manager
  4. Victoria Zachrisson Partner Project Coordinator
  5. Rikard Godlund Acharius – Account Manager
  6. Sara Engberg – Compensation & Benefit Manager

Podden Vivas Värld

Kultur och medarbetarskap är centrala delar i Vivas resa och något vi ständigt arbetar med. Vi är en marknadsföringsbyrån med en Vi-Va-kultur snarare än en Jag-Va-attityd. I Vivas Värld får du en bild av hur den kulturen ger sig uttryck i organisationen genom de människorna som jobbar här.

Det är viktigt för oss att inte bara prata om utan vår vision utan vi vill fullt ut leva den. Det är så vi når våra mål. 2019 omorganiserade vi oss på Viva för att vår struktur skulle matcha vår kultur. Det resulterade i en team-organisation med högt självbestämmande, få chefer, stor delaktighet och ägandeskap. En organisation där alla får möjlighet att påverka.

I Vivas Värld får du konkreta tips och inspiration till hur ett förändringsarbete går till i samtliga delar av processen, här delas det en rad erfarenheter och färdigheter som behövs för att leda organisationen mot framgång.