Viva

Vivas melodi – The Soundtrack of Viva’s Life

Varumärkesprofil Viva Media
Publicerad , senaste uppdatering

Hos Viva tror vi att en organisations framgång inte bara mäts i siffror och statistik, utan också i dess kultur, värderingar och den sammanhållning som finns bland dess medarbetare. Vi vill därför stolt presentera boken Vivas melodi och låten The Viva Way, som verkligen fångar vår företagsanda,

Vad är Vivas melodi?

Vivas melodi är inte den typiska företagsboken. Den är en samling av vår historia, vår passion och vår vision. Men den är också mycket mer än så. Den är ett sätt att dela med oss av den särskilda känslan av att vara en del av Viva-teamet. Och precis som ett musikalbum har vi döpt varje kapitel till ett ”spår”, för att spela vidare på musikspåret.

“Tänk på Viva som ett band. Alla som arbetar på Viva är bandmedlemmar med olika förmågor och talanger. Det instrument som du använder är unikt för dig, men tillsammans spelar vi på en skön dänga. Vi är olika, men kombinationen av oss är det som kan skapa magi.”

Ur spår 6 i Vivas melodi

Från ord till musik

Eftersom Vivas melodi inte skulle vara komplett utan musik, är vi glada att presentera The Viva Way – en låt skapad särskilt för Viva. Denna låt, som nu finns tillgänglig på Spotify, förmedlar Vivas essens och andas vår företagskultur. Den kompletterar boken och ger en musikalisk dimension till vår historia.

Varför en bok och en låt?

Kulturen på en arbetsplats är ibland svår att förmedla, särskilt till nya medarbetare eller de som funderar på att bli en del av teamet. Genom att skapa Vivas melodi och The Viva Way hoppas vi att varje medarbetare, gammal som ny, kan känna och förstå vad som gör Viva speciellt. Vi är otroligt stolta över dessa två skapelser och vi tror att de kommer att bli en viktig del av vår framtid på Viva.

Lyssna nu!

Tycker du att Vivas melodi låter intressant och vill bli en del av Viva?

Då kan du kika in vår karriärsida och se lediga tjänster som ligger ute.