Viva

Mattias Behrer är Vivas nya styrelseordförande

Viva Media
Publicerad , senaste uppdatering

Vi har glädjen att meddela att vi har rekryterat Mattias Behrer, vd på Live Nation, som ny styrelseordförande i vår styrelse. Mattias Behrer påbörjade sitt ordförandeskap den 14 november 2022.

Mattias Behrer är en erfaren marknadsförare och chef med ledande roller i flera olika branscher. Före sin roll som vd på Live Nation har han bland annat varit vd och koncernchef för byrågruppen Dentsu, som består av 10 byråer inom bland annat media, reklam, event och performance. Andra uppdrag inkluderar beslutsfattande positioner hos H&M, Paramount (tidigare Viacom CBS Inc.) och MTV. Han har även skrivit två bästsäljande böcker om event och marknadsföring.

– Vi sökte en ordförande som kan hjälpa oss i ambitionen att bli Nordens bästa marknadsföringsbyrå. Kriterierna var att förstå sig på byråverksamhet, ha erfarenhet av förvärv, kunna hantverket marknadsföring och framför allt dela vår värdegrund och syn på ledarskap. Efter ett tiotal kandidater hittade vi äntligen det vi letade efter i Mattias. Därför känns det fantastiskt roligt att få välkomna honom till Viva, säger Arash Gilan, vd och medgrundare på Viva Media.

Viva Media är en marknadsföringsbyrå som hjälper sina kunder med hela deras marknadsföring från idé, strategi till verkställande. Med spetskompetens inom det digitala som SEO, SEM, sociala medier och kreativt innehåll kan Viva Media hantera kanaler, annonsering, kreativitet, kommunikation och analys åt sina kunder. Det var något som fångade Mattias intresse.

– Jag valde först och främst Viva för att de består av fantastiska människor med en vision och passion som verkligen imponerar och inspirerar. Jag är också övertygad om att byråns position och strategi svarar mot ett stort och växande behov i marknaden. Många fler företag förtjänar en riktig tillväxtpartner vid sin sida, en fullservicebyrå med både bredd och spetskompetens, säger Mattias Behrer.

Sedan våren 2022 är Sobro huvudägare i Viva Media, vilket ni kan läsa om här.

Vill du veta mer om oss på Viva?

Hör av dig så bokar vi in ett möte för att prata marknadsföring.