Viva är GPTW-certifierade för andra året i rad

Ballonger, konfetti och smörgåstårta när medarbetare på våra olika kontor samlades för att få reda på GPTW-resultatet. – Man får nästan nypa sig i armen när 99% av medarbetarna upplever kamratskap på jobbet, säger Nathalie Bishop, HR Specialist på Viva Media! Great Place To Work (GPTW) är Sveriges första och hittills enda certifiering för arbetsplatser. Att […]

Publicerat
Inlägg Viva

Ballonger, konfetti och smörgåstårta när medarbetare på våra olika kontor samlades för att få reda på GPTW-resultatet.
– Man får nästan nypa sig i armen när 99% av medarbetarna upplever kamratskap på jobbet, säger Nathalie Bishop, HR Specialist på Viva Media!

Great Place To Work (GPTW) är Sveriges första och hittills enda certifiering för arbetsplatser. Att ha certifierats som ett ”great place to work” är ett resultat av den medarbetarupplevelse som organisationen skapar och den insats man gör som arbetsgivare. Att Viva har fått certifieringen visar att vi arbetar på rätt sätt mot våra medarbetare för att skapa ett tydligt arbetsgivarerbjudande och en attraktiv arbetsplatskultur.

 

 

Det blev minst sagt glada miner på Viva när resultatet anlände. Här är ett utdrag av de positiva siffrorna som undersökningen visar:

• Här kan jag vara mig själv: 99 %
• Jag ser fram emot att komma till jobbet: 96 %
• Allt sammantaget, skulle jag säga att det här är en mycket bra arbetsplats: 99 %
• Jag skulle rekommendera min arbetsgivare till andra: 96 %

Nathalie Bishop, Vivas HR Specialist, är superglad för det fantastiska resultatet.

– Det är otroligt! Jag är så stolt över den resa vi gör och förundrad över den kraft, energi och passion som släpps fri när alla springer åt samma håll. Att vi bara är i början av vår resa gör det hela desto mer spännande, tänk var vi är om några år! säger Nathalie Bishop.