Viva

Viva är nominerade två kategorier i Guld-M

Viva Media
Publicerad , senaste uppdatering

Stolt kan vi säga att Viva är nominerade i kategorin Årets digitala lösning tillsammans med Topformula och vår fantastiske stjärna David Marklund som är nominerad till Årets marknadsförare i Guld-M 2021. 

 

Guld-M arrangeras årligen av Marknadsföreningen i Uppsala för att premiera, synliggöra och sätta ljus på god kommunikation och marknadsföring. Marknadsföringen och/eller kommunikationen kan ha skett var som helst men deltagarna i tävlingen behöver ha en lokal verksamhet i Uppsala. Viva Media kan stolt meddela att vi blev nominerade i denna fina tävling.

 

Årets marknadsförare 2021

Årets Marknadsförare ska med sin marknadsföring visat på kreativitet och nytänkande inom sin bransch och varit strategiskt långsiktig i sitt marknadsföringsarbete. Priset tilldelas en person som har haft en avgörande roll i arbetet kring idén, strategin och genomförandet av minst en marknadsföringsinsats som under året väckt exceptionell uppmärksamhet och framgång.

Som en av fyra blev Vivas Art Director David Marklund nominerad.
Även om Davids idéer och kreationer ofta syns i våra kunders marknadsföring så lyfts sällan hjärnorna bakom kommunikationen fram, Viva är fantastiskt glada att även andra ser och vill sätta ljus på hans arbete.

David Marklund

 

Årets digitala lösning 2021

Årets digitala lösning ska visa hur man har utnyttjat kraften och möjligheten i digital teknik, oavsett plattform, för sin kommunikationslösning. Det kan vara en hemsida, interaktiva verktyg, banners, interaktiva installationer, sociala plattformar eller applikationer. Kategorin innefattar även rörligt material som är anpassat till digitala plattformar.

Som en av tre andra blev Viva tillsammans med vår kund Topformula nominerad.
Under 2020 presenterade Viva en ny uppdaterad medieplan som skulle lyfta Topformulas försäljning till nästa nivå. Där målet både uppfylldes och passerades, detta genom en strategisk plan med höjd och löpande optimering samt uteslutande i digitala kanaler. Viva är otroligt glada över att lyftas fram i ett sammanhang där vi känner ett självförtroende och speciellt med en så långsiktig kund som Topformula, vi är tacksamma för förtroendet. Snyggt jobbat alla i team 6!

Account Manager – Josefine Strömbäck

SEO Manager – Ricky Pettersson
Social Media Manager – Alexander Johansson
SEM Manager – Mattias Östlund
Display Manager – Haidi Dasouki

 

Årets digitala lösning 2021

 

Läs mer om de andra nominerade och finalisterna här.