Viva

Nordic Nest – En djävel på e-handel

Arash Gilan och Bank Bergström

Nordic Nest – En djävel på e-handel

Häng med på en videoserie där Arash Gilan möter människor som driver och/eller har grundat vad som idag är en framgångsrik e-handel. Bank Bergström är sedan 2017 vd på Nordic Nest ett företag som expanderat till 70 marknader och har sin logistikhub i Kalmar. Bank delar med sig av Nordic Nest´s resa från 178 miljoner till 1.8 miljarder på bara 5 år. Hur dem har kommit dit dem är idag utifrån organisationens struktur, strategin i marknadsföringen, kundresan och de avgörande nycklarna för tillväxt. 

Arash är grundare och vd på Viva Media som också driver VD-podden vilken han leder. Där möter han ledare och experter inom olika områden som leder till ett framgångsrikt företag. Arash är författare till böckerna Get Digital – or die trying och Apparnas planet, en tredje är på gång som lanseras under sommaren och heter just En djävel på e-handel. Samtidigt som boken skrivs så passar han på att bjuda in e-handlare till studion för ett snack om hur just dem har tagit sig dit och alltså blivit “En djävel på e-handel”.

Andra gäster som också delar med sig av sina erfarenheter i videoserien är Rickard Lyko från Lyko och Susanne Holmström från NetOnNet. Anmäl dig här så missar du inget!

Frågor som diskuteras är:

Hur fungerar Nordic Nest som organisation?

Vad är deras marknadsföringsstrategi? 

Hur ser dem på kundresan? 

Vilka är nycklarna för tillväxt?

Lås upp innehållet genom att fylla i dina uppgifter