Viva

Nya framgångsrika samarbeten

Google Google Analytics Marknadsföring
Publicerad , senaste uppdatering

Vi har genom åren fått jobba med många fantastiska kunder. Mitsubishi electronic, Frälsningsarmén, Hushållningssällskapet, Cervera och Idre Fjäll är bara några av alla de som vi har fått äran att samarbeta med. Varje gott samarbete är självklart värt att fira, men några av de projekt som ligger oss riktigt varmt om hjärtat har vi samlat på vår hemsida, så att även du kan ta del av dem. 

Nyligen lade vi till tre nya case med samarbeten som vi är otroligt stolta över.

Cervera

Cervera ville uppdatera sin hemsida med tydliga ramar för hur deras grafiska profil skulle användas på webben och anpassas för digitala produkt- och användarflöden. Vi hjälpte dem genom att implementera profilen på bland annat startsida, huvudmeny, sidfot, produktkort, produktsida och varukorgen. 

Vi hjälpte dem även med ett strategiskt SEO-arbete som medverkade till att de vann Svenska SEO-priset i sin kategori.

Kalmar Länstrafik

Enligt Kalmar Länstrafiks egna mätningar var organisationens rykte dåligt och statusen låg bland invånarna i länet. De ville uppnå en högre kundnöjdhet och ett mer positivt förhållningssätt till organisationen bland målgruppen. 

Vi tog fram ett kampanjkoncept som byggde på en karaktär som på ett humoristiskt sätt skulle presentera både organisationens ambitioner och mänskliga sidor samtidigt. Konceptet fungerade som budbärare för både Kalmar länstrafiks tjänster och deras varumärkesbyggande kommunikation, och den positiva attityden mot organisationen har ökat.

Glasriket

Destination Glasriket ville få en ny hemsida med en inbyggd reseplanerare med sina egna turistmål. Hemsidan skulle vara modern, visuellt tilltalande och uppfylla de höga förväntningar som finns på en destinationssida idag. Reseplaneraren behövde kunna ge förslag på både besöksmål, resrutt och olika boendealternativ

Vi byggde en levande hemsida full med smarta och tillgänglighetsanpassade funktioner med en modern och tilltalande design som hjälper användaren att upptäcka och planera en resa som presenterar hela Glasrikets utbud.

Besök vår sida med case för att läsa mer om Cervera, KLT, Glasriket och flera andra toppenprojekt.

Intresserad av att prata marknadsföring?

Hör av dig till oss direkt så hjälper vi dig.